DELEVÆRKSTED

Hver onsdag er man velkommen til at bruge værkstedet til at reparere småting og redskaber eller stå med sit eget projekt. Symaskinecheck? Reparation af støvsugeren? Nyt skaft på skovlen? Skifte strømforsyning på dit computerspil? Fixe hårtørreren?
På Torup Deleværksted (under Torup Ting) går vi ind for genbrug. Her er god plads og et udvalg af værktøj (og kaffe på kanden). Man kan få hjælp, hvis man har behov for det. Du bidrager til driften med en 50'er. Alle er velkomne (ung og gammel, hel og halv-Torup'ere, ja endda udenbys folk...). De hjælpsomme lokale handymen er: Ole (21 56 30 02), Kristian (mob. 23 45 54 60) og John. Adressen: Torupvejen 135 b., Torup, 3390 Hundested.

VEJE OG STIER

Småtinget Veje og Stier arbejder for at styrke trafiksikkerheden midt på Halsnæs for de mange typer trafikanter – bløde og hårde. Desuden arbejder vi for fremkommelighed, sikkerhed, tryghed og miljø i trafikken. Vi arbejder løbende på en trafikplan som skal sikre, at Halsnæs Kommune prioriterer midten af Halsnæs, når midlerne til trafiksikkerhed fordeles.

Trafikplanen har 4 fokusområder:

1.      Ensartet fart og afstribning

2.      Sikre tracéer for andre end motoriserede trafikanter (stier til gående, cyklende og ridende)

3.      Sammenhængende stinet i det åbne land.

4.      Bæredygtig trafikudvikling.

 

Småtinget består af

Annette Månestjerne, Torup,  

Anne Tolstrup, Torup,

Lene Stenkilde, Sverkilstrup,

Erik Christiansen, Tollerup og

Carsten Møller, Torup.